aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κραυγή» αγωνίας από τον Φωτίου, αποκάλυψε συμβόλαιο σε παικταρά επιθετικό

«Κραυγή» αγωνίας από τον Φωτίου, αποκάλυψε συμβόλαιο σε παικταρά επιθετικό

Την απογοήτευση του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΛ εκδήλωσε σε ανάρτηση του στα Social Media ο Φώτης Φωτίου. Ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ στην εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ, ξεκαθάρισε πως ο κόσμος των γαλαζοκίτρινων πρέπει να στηρίξει την ομάδα και να πάει στο γήπεδο.

Παράλληλα, προέβηκε σε αποκαλύψεις τονίζοντας πως ο Σοφοκλέους προσπάθησε να φέρει μεγάλο όνομα επιθετικού τον περασμένο Ιανουάριο στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά: «Μετά από πολύ καιρό βλέποντας και το τι συμβαίνει στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ και σαν ΑΕΛιστας που μεγάλωσα από τα 4 μου μαζί με τους καλαθοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ λόγω φυσικά και του αδελφού μου, και που όταν ο κόσμος και οι αθλητές της ΑΕΛ ήταν ΕΝΑ μέσα και έξω από το γήπεδο θλίβομαι να βλέπω σήμερα τον κόσμο να απέχει. Η ΑΕΛ είναι ιδέα η ΑΕΛ είναι ιστορία. Η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Πρέπει όλοι οι ΑΕΛιστες να έρθουν στο γήπεδο. Αφήστε το αν μας αρέσει η όχι ο Σοφοκλέους η ο Γιάπας η ο Φωτίου. Αυτοί είναι σήμερα στην ΑΕΛ. Αύριο θα είναι άλλοι.

Όλοι μας φτάνουμε σε ένα σημείο που λέμε Φτάνει. Το είπε ο πρόεδρος το είπε και κόσμος. Όμως την επόμενη μέρα σηκώνουμε μανίκια και δουλεύουμε ξανά για την ιδέα που λέγεται ΑΕΛ. Θα το πω για πρώτη φορά. Ο πρόεδρος είναι πάντα δίπλα στην ΑΕΛ. Και θα το πω τώρα γιατί πρέπει. Και το περασμένο Ιανουάριο ο πρόεδρος βλέποντας την ΑΕΛ να είναι εκεί κοντά έστειλε και συμβόλαιο σε παικταρά επιθετικό για να έρθει ξεπερνώντας της οικονομικές δυνατότητες της ΑΕΛ όμως δεν έγινε. Το ίδιο έκανε και το καλοκαίρι. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Μην λέτε δεν έκανε τίποτα κλπ. Και το λέω αυτό γιατί πρέπει ο κάθε Αελιστας να αφήσει την καρέκλα και να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα. Την ιδέα. Την ιστορία. Η ομάδα μας χρειάζεται. Στηρίξτε το προπονητή είτε μας αρέσει είτε όχι και προπαντός στηρίξτε τους ποδοσφαιριστές. Οι άλλες ομάδες γεμίζουν τα γήπεδα και εμείς όχι. Ήρθε η ώρα λιπών να το πράξουμε. Να αφήσουμε όλοι τους εγωισμούς και να στηρίξουμε την ομάδα. Όλοι γήπεδο. Για την ιστορία της ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ