aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚράτησε το +5 στο «ρελαντί» η Μπάρτσα (video)

Κράτησε το +5 στο «ρελαντί» η Μπάρτσα (video)

Η Μπαρτσελόνα σε ρυθμούς «ρελαντί» στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης νίκησε τη Λεγανές του απόντος Δημήτρη Σιόβα 2-0 στο «Καμπ Νου» για την 29η αγωνιστική της Primera Division και βρέθηκε ξανά, έστω και προσωρινά, στο +5 από την κορυφή από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει ένα ματς λιγότερο.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και εξακολουθούν να μάχονται για την επιβίωσή τους.

Η Λεγανές, πάντως, εκμεταλλεύτηκε άριστα την «αγγαρεία» που φαινόταν πως τραβούσαν οι «μπλαουγκράνα» στην αρχή της αναμέτρησης και έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Γκερέρο για να ανοίξουν το σκορ. Όμως, στο 43΄ο Φατί εκμεταλλεύτηκε άψογα τον ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του και με ωραίο πλασέ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Κίκε Σετιέν μπήκαν πιο «φουριόζοι», όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία στα αντίπαλα καρέ. Σωστά ακυρώθηκε γκολ του Γκριεζμάν στο 55’ ως οφσάιντ του Σεμέδο και στο 69’ ο Μέσι κέρδισε αυστηρό πέναλτι σε μια αμφισβητούμενη φάση και το εκτέλεσε ο ίδιος, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα και με τους «μπλαουγκράνα» να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε.

Αναλυτικά, η 29η αγωνιστική:

Δευτέρα 15 Ιουνίου
Λεβάντε-Σεβίλη 1-1
(88′ Ντιέγκο Κάρλος αυτ. – 46′ Ντε Γιόνγκ)

Τρίτη 16 Ιουνίου
Χετάφε-Εσπανιόλ 0-0
Βιγιαρεάλ-Μαγιόρκα 1-0 (16′ Μπάκα)

Μπαρτσελόνα-Λεγανές 2-0
(43′ Φατί, 69′ πεν. Μέσι)

Τετάρτη 17 Ιουνίου
Έιμπαρ-Μπιλμπάο (20:30)
Βαγιαδολίδ-Θέλτα (20:30)
Οσασούνα-Ατλέτικο Μαδρίτης (23:00)

Πέμπτη 18 Ιουνίου
Αλαβές-Σοσιεδάδ (20:30)
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια (23:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ