aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚράτησε σημειώσεις

Κράτησε σημειώσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχτεί αύριο τον Ερμή, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Αντόνιο Κονσεϊσάο να πάρει σημειώσεις για τους επόμενους αντιπάλους της. Χθες βρέθηκε στο Μακάρειο, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου, παρακολουθώντας την αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα και Καρμιώτισσα.

Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών και αυτή της Κατωκοπιάς θα βρεθούν στο δρόμο των ερυθρολεύκων, στο πλαίσιο της 30ής και της 31ης αγωνιστικής, αντιστοίχως. Έτσι, ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει ιδίαν άποψη για τον τρόπο παιχνιδιού τους, τα δυνατά και τα αδύναμά τους στοιχεία.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση χθες και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Γιώργος Κολοκούδιας προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σε φουλ ρυθμό και υπολογίζεται από τον Πορτογάλο προπονητή.

Χωρίς ανησυχία

Κατατέθηκε προχθές ο φάκελος των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ και επικρατεί αισιοδοξία ότι δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, αναφορικά με ένα παλιό χρωστούμενο που προέκυψε δεν υπάρχει ανησυχία. Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον Πάβελς Στρέινμπορς, τον Λετονό κίπερ που αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα την περασμένη σεζόν. Όπως μας ειπώθηκε, είναι θέμα ημερών να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ