aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚράτησε… απόσταση από την Τσέλσι η Λέστερ

Κράτησε… απόσταση από την Τσέλσι η Λέστερ

Η Τσέλσι πέτυχε δυο γκολ με τον Ρούντιγκερ στο King Power Stadium, πήρε τον βαθμό με το τελικό 2-2 και θα πρέπει να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετώπισε και της τύχης που είχε στο ματς! Οι «αλεπούδες» έκαναν μεγάλη και πολύ γρήγορη ανατροπή και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν όλους τους βαθμούς απέναντι σε μια «μπλε» άμυνα που… ψαχνόταν.

Οι Αθπιλικουέτα, Τζέιμς και Χάντσον – Οντόι από τις πτέρυγες έκαναν μια χαρά τη δουλειά τους, όμως στο τέλος πάντα κάτι δεν θα γινόταν σωστά για την Τσέλσι που ξεκίνησε αρκετά καλά στο ματς του King Power Stadium και ήταν επικίνδυνη στο πρώτο 20λεπτο. Όταν η Λέστερ πήρε τη μπάλα τότε έφερε την απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι και μάλιστα στο 25′ ο Βάρντι έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, όταν από πάσα του Αγιόθε Πέρεθ με το στήθος, ο Άγγλος πλάσαρε με το αριστερό όμως ο Καμπαγιέρο με τα πόδια απέκρουσε. Οι «μπλε» έβλεπαν όλες τις καλές στιγμές που δημιουργούσαν είτε να περνούν ανεκμετάλλευτες είτε να μπλοκάρονται από την άμυνα των γηπεδούχων, όμως, αυτό άλλαξε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 47′ και έχοντας κερδίσει κόρνερ, ο Ρούντιγκερ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι με γκολ… απ’ τα αποδυτήρια. Αυτό, όμως, πείσμωσε τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς που με τη βοήθεια της τύχης θα έβρισκαν άμεσα απάντηση. Στο 54′ ο Μπαρνς από αριστερά κατάφερε να πατήσει περιοχή και να κάνει το σουτ με το δεξί, η μπάλα κόντραρε, ο Καμπαγιέρο δεν κατάφερε ν’ αντιδράσει όπως θα έπρεπε και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1! Η Λέστερ θα έφτανε και στην ολική ανατροπή με τα μετόπισθεν της Τσέλσι να πελαγώνουν και τον Τσίλγουελ στο 64ο λεπτό να πλασάρει με το δεξί έχοντας βρει χώρο και χρόνο να παραμείνει εντός περιοχής των Λονδρέζων για να κάνει το 2-1. Ο Ρούντιγκερ σε μια σπάνια στιγμή για εκείνον πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 71ο λεπτό όταν ξανά από στημένη φάση έκανε τρομερό άλμα και με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2! Ό,τι είχε φτιάξει εκείνος, έφτασε πολύ κοντά να του το χαλάσει ο Κρίστενσεν που έχασε τον Έβανς σε κεφαλιά και λίγο αργότερα τον Μπαρνς σε μοναδική χαμένη ευκαιρία για τη Λέστερ, με τις «αλεπούδες» να τα βάζουν με την τύχη τους και τους «μπλε» με την άμυνά τους για το τελικό 2-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ