aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚρατάει η Λειψία (video)

Κρατάει η Λειψία (video)

Η Λειψία δεν λέει να αφήσει την κορυφή από τα χέρια της. Οι ταύροι συνεχίζουν αήττητοι και στο +3 από την Μπάγερν. Από το ξεκίνημα φάνηκε ότι δεν θα είναι η μέρα των βασιλικών μπλε, καθώς ο διαιτητής Ντάνκερτ έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στους γηπεδούχους.

Αυτό δεν πείραξε καθόλου τον Βέρνερ, που έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα μόλις στο 2’. Οι παίκτες του Χάζενχουτλ πίεσαν, έπαιξαν γρήγορα στην επίθεση, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ και η ισοφάριση ήρθε στο 31’, όταν ο Κολάσινατς εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Γκουλάσι, για να κάνει από κοντά το 1-1.

Ο Βόσνιος, όμως, αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του στη συνέχεια, καθώς στο 47’ σκόραρε σε λάθος εστία με… άψογη κεφαλιά για το 2-1 της Λειψίας. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να αντιδράσουν, οι καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος χάθηκαν για τους Ταύρους και τίποτα δεν άλλαξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ