aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚουβαλάει… σταυρό η Ρεάλ! (video)

Κουβαλάει… σταυρό η Ρεάλ! (video)

Με τίποτα δεν λέει να συνέλθει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Μένοντας μακριά από τον καλό της εαυτό και συνεχίζοντας τις αυτοκτονικές τάσεις στην Primera Division, η «βασίλισσα» έμεινε στο 1-1(και) με την Εϊμπάρ.

Έπειτα από δυο σερί γκέλες στο πρωτάθλημα (με Βιγιαρεάλ και Λας Πάλμας) κι έχοντας χάσει μέσα απ’ τα χέρια τη νίκη στο Ντόρτμουντ, η ομάδα του Ζιντάν δεν κατάφερε να αποφύγει την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της.

Και είναι ακόμα πιο ενδεικτικός της εικόνας της ο τρόπος με τον οποίο αυτό συνέβη. Γιατί οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν μεν το «Μπερναμπέου» με την κεφαλιά του Ρίκο στο 6’, ωστόσο η Ρεάλ απάντησε γρήγορα -επίσης με κεφαλιά του Μπέιλ στο 18’ από ωραία ενέργεια και σέντρα του Ρονάλντο.

Μπορεί να είχε λοιπό άπλετο χρόνο στη διάθεσή της για να βάλει ένα δεύτερο γκολ και να φτάσει στη νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Επέτρεψε, έτσι, στην Ατλέτικο να γίνει συγκάτοικός της στη βαθμολογία και -το χειρότερο- επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να την προσπεράσει στην κορυφή (εφόσον περάσει από το Βίγκο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ