aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κουτσοκούμνη, θυμήσου, ακόμη κηδεύουμε αγνοούμενους της εισβολής»

«Κουτσοκούμνη, θυμήσου, ακόμη κηδεύουμε αγνοούμενους της εισβολής»

Στα… πυρά του κόσμου προς τον Κώστα Κουτσοκούμνη, δεν μπορούσαν να μην συγκαταλέγονται και οι αντιδράσεις από οργανωμένα οπαδικά σύνολα. Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωσή του τονίζει πως «εκεί που νομίζαμε πως τα είδαμε όλα σε αυτό τον τόπο, σημαντικά-ασήμαντα ανθρωπάκια έρχονται να μας διαψεύσουν πανηγυρικά».

Και συνεχίζει: «Ο Κουτσοκούμνης έχοντας αποδείξει και στο παρελθόν τα αντεθνικά και νεοκυπριακά του αισθήματα, αποδέκτηκε την πρόταση όπως πάει να εκπροσωπήσει την “ε/κ διοίκηση της νότιας Κύπρου” στην χώρα του κατακτητή. Βλέπετε, ως γνωστόν η Τουρκία δεν αναγνωρίζει το κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κάτι που φαίνεται να μην γνωρίζει ο αφελής πρόεδρος της ΚΟΠ».

Διαβάστε πιο κάτω αποσπάσματα της ανακοίνωσης:

«Η πρόκληση φυσικά είχε και συνέχεια, αφού ο ανεκδιήγητος πρόεδρος της ΚΟΠ καταδέχτηκε να φορέσει φανέλα με την ημισέληνο στο στήθος και ταυτόχρονα να φωτογραφηθεί με αυτήν χαμογελαστός, έτσι ώστε να είναι βέβαιος πως το κατόρθωμα του αυτό θα το δει όλος ο κόσμος».

«Ο άνθρωπος αυτός με τις πράξεις του, δίνει υπόσταση στα λόγια των κατακτητών που δεν αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία και που παράλληλα επιζητούν μανιωδώς μια λύση στο Κυπριακό η οποία να τους δίνει το δικαίωμα να διοικούν ολόκληρο το νησί, μέσα από μια νόμιμη οδό αυτή το φορά».

«Το γράμμα Ε στο όνομα μας, αποτελεί την αρχή και το τέλος μας. Αν χαθεί το Ε, χανόμαστε και εμείς. Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την παραίτηση του συγκεκριμένου κυρίου αλλά και τη ΔΗΜΟΣΙΑ απολογία του προς όλους τους Έλληνες της Κύπρου. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου από όλα όσα έχουν σχέση με το ΑΠΟΕΛ μας, όχι μόνο του σωματείου, κάτι που φυσικά έπρεπε να γίνει από καιρό, αφού ένας τιποτένιος όπως αυτόν, μόνο ντροπή και παρακμή μπορεί να φέρει στις τάξεις της ομάδας μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όπως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ άρει την εμπιστοσύνη της προς τον κύριο Κουτσοκούμνη και όπως ζητήσουν και αυτοί άμεσα την παραίτηση του , αφού αν δεν το πράξουν, γίνονται συνήγοροι στο θέατρο του παραλόγου και της εσχάτης προδοσίας που διαπράττει ο συγκεκριμένος».

«Κύριοι, έχετε ρημάξει τα πάντα, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο και έχετε ξεπεράσει κάθε ιερό και όσιο. Ο κόσμος σας φτύνει και σας απαξιώνει συνεχώς. Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα έχει αποτύχει παταγωδώς, αφήνοντας ανθρώπους όπως τον κύριο Κουτσοκούμνη (υπάρχουν και άλλοι πολλοί βέβαια) να αλωνίζουν ελεύθερα και να καταπατούν τα συμφέροντα της χώρας, κάνοντας πολιτική».

«Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν στον κύριο Κουτσοκούμνη και σε άλλους τουρκοπροσκυνημένους πως σχεδόν κάθε Κυριακή σε εκκλησίες ολόκληρης της ελεύθερης Κύπρου κηδεύουμε ακόμη αγνοούμενους από την τουρκική εισβολή. Ας τους θυμίσουμε πως υπάρχουν ακόμη πρόσφυγες και πως οι πληγές του πολέμου παραμένουν ακόμη ανοιχτές. Ας υπενθυμίσουμε πως παλικάρια-ήρωες έχουν πέσει μαχόμενοι υπερασπίζοντας τα Ελληνικά Ιερά χώματα από την βίαιη εισβολή των Τούρκων. Η σημαία ακόμη φωτίζει στον Πενταδάκτυλο. Οι Ισαάκ και Σολωμού δολοφονήθηκαν άνανδρα. Όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα της σημαίας που φέρατε στο στήθος με τόση χαρά και χαμόγελο στα χείλη “κύριε Κουτσοκούμνη”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ