aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚουτίνιο: Ζήτησε από τον Κλοπ να γυρίσει στη Λίβερπουλ με μειωμένο μισθό

Κουτίνιο: Ζήτησε από τον Κλοπ να γυρίσει στη Λίβερπουλ με μειωμένο μισθό

Αποφασισμένος να μειώσει τον μισθό του, για να επιστρέψει στην Λίβερπουλ, είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Metro», ο Βραζιλιάνος επικοινώνησε προσωπικά με τον Γιούργκεν Κλοπ, για να του ζητήσει να μεσολαβήσει.

Ο Κουτίνιο έφυγε από τους «Reds» στα μέσα της σεζόν 2018/19, για να πάει στην Μπαρτσελόνα, όμως η πορεία του στους Καταλανούς δεν ήταν αυτή που θα ήθελε, ενώ αυτή τη στιγμή παίζει δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου. Οι «μπλαουγκράνα» δεν θα έβλεπαν με κακό μάτι την πώλησή του, όμως σε μία τιμή κοντά στα 100 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για τον παίκτη ενδιαφέρονται ομάδες όπως οι Άρσεναλ, Τσέλσι, Μαν. Γιουνάιτεντ και Λέστερ, όμως ο ίδιος έχεις ως προτεραιότητα την Λίβερπουλ, η οποία, πάντως, λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν έχει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για να κινηθεί για την απόκτησή του, ενώ μετεγγραφικά, έχει άλλους, βασικότερους στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ