aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚούσουλος: Καμία διάθεση για παζάρια

Κούσουλος: Καμία διάθεση για παζάρια

Παρά τη φημολογία σχετικά με ενδιαφέρον άλλης ομάδας για την απόκτηση του Γιάννη Κούσουλου, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε παζάρια. Ο ανασταλτικός χαφ της Νέας Σαλαμίνας, ο οποίος αγωνίζεται και στο κέντρο της άμυνας, ενδιαφέρει και γι’ αυτό έγινε η κρούση. Η πρόταση που έχει καταθέσει ο σύλλογος της Λάρνακας είναι κάτι παραπάνω από 60.000 ευρώ, συν την παραχώρηση του Κωνσταντίνου Μιντίκκη.

Οι ερυθρόλευκοι, όμως, αξιώνουν περισσότερα χρήματα, τα οποία δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι κιτρινοπράσινοι. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να καταθέσουν πρόταση κοντά στη ρήτρα των 120.000 ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Για να κλείσει λοιπόν η συμφωνία, θα πρέπει οι δυο πλευρές να τα βρουν κάπου στη μέση. Ο Τσάβι Ρόκα επιθυμεί την απόκτηση του Κούσουλου, άλλωστε είναι η δεύτερη καλοκαιρινή περίοδος μετεγγραφών, που γίνονται επαφές.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο της φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα η ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους, μιας και θα αντιμετωπίσει τη Στίλον Γκορζόφ, ομάδα Δ’ Κατηγορίας της χώρας. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα έχει την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00. Το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι χαμηλής δυναμικότητας δεν σημαίνει κάτι, μιας και η τεχνική ηγεσία θέλει να δει σοβαρότητα σε όλα τα φιλικά.

Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος βρίσκεται στην Πολωνία για το υπόλοιπο της προετοιμασίας. Στην Οπαλένιτσα ενσωματώνονται και όλοι οι διεθνείς οι οποίοι πήραν μερικές ημέρες έξτρα άδεια. Έτσι, από σήμερα στην Πολωνία θα βρίσκονται οι Kωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νικόλας Εγγλέζου, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ντάνιελ Μοϊσόφ, Ιβάν Τρισκόφσκι, Έλβιρ Μαλόκου και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, Μάριος Αντωνιάδης.

Εκεί βρίσκεται από χθες και ο γυμναστής Νέστωρ Ορόθκο. Από πλευράς διοίκησης βρίσκεται στην Πολωνία ο Εύμαιος Εθυμιάδης, ο οποίος τη Δευτέρα θα ταξιδέψει για τη Νιόν της Ελβετίας για να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στην κλήρωση για τον 1ο και το 2ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί όπου η ΑΕΚ θα είναι στο ισχυρούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ