aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚουρτουά: «Είναι νωρίς ακόμα για να ανανεώσω»

Κουρτουά: «Είναι νωρίς ακόμα για να ανανεώσω»

Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα για να συζητήσουν ο Τιμπό Κουρτουά και η Τσέλσι το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, η οποία λήγει τον Ιούνιο του 2019. Σύμφωνα με όσα είπε ο Βέλγος τερματοφύλακας σε αγγλικά ΜΜΕ, αυτήν τη στιγμή προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Λονδρέζων στις οποίες είναι συγκεντρωμένος.

«Το πιο σημαντικό είναι να παίζω καλά για μένα και την ομάδα. Σχετικά με το συμβόλαιό μου, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συμφωνήσει η Τσέλσι με τον ατζέντη μου (Κριστόφ Ενροτό). Δεν νομίζω πως υπάρχουν κάποιες νέες εξελίξεις», ανέφερε ο 25χρονος κίπερ. «Έχουμε πολλά παιχνίδια αυτήν τη στιγμή και προτιμώ να συγκεντρωθώ σε αυτά και στις δικές μου εμφανίσεις. Υπάρχει αρκετός χρόνος μετά το τέλος της σεζόν για να συζητήσουμε», κατέληξε ο διεθνής Βέλγος.

Αυτή η εξέλιξη έχει ανοίξει την όρεξη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η πρώην ομάδα του Κουρτουά, έχει σκοπό να κινηθεί για την απόκτησή του σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γιαν Όμπλακ. Ο δίμετρος γκολκίπερ ήταν παίκτης των «ροχιμπλάνκος» από το 2011 έως το 2014 και αγωνίστηκε σε 154 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν ο Βέλγος έχει πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ