aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚούπα στο ΣΕΦ ή παράταση

Κούπα στο ΣΕΦ ή παράταση

Ο τέταρτος τελικός της stoiximan.gr Basketleague, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:00, Cytavision 1) στο ΣΕΦ. Οι πράσινοι, μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ και το 2-1, είναι μια νίκη μακριά από τον τίτλο. Εάν κερδίσουν απόψε θα κάνουν το 3-1 και θα σηκώσουν την κούπα στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου τους.

Σε αντίθετη περίπτωση, με νίκη δηλαδή των ερυθρόλευκων, η σειρά των τελικών θα οδηγηθεί σε πέμπτο και καθοριστικό ματς για τον τίτλο στην έδρα του Παναθηναϊκού, την Κυριακή. Σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στα τρία προηγούμενα ματς, η σημερινή αναμέτρηση αναμένεται και πάλι αμφίρροπη.

Αμφίβολος από πλευράς Παναθηναϊκού είναι ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είχε υποστεί ένα διάστρεμμα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στον τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ.

Στον Ολυμπιακό, πέραν των γνωστών απουσιών (Αγραβάνης, Τιλί) δεν υπήρξε κάποιο άλλο απρόοπτο, ενώ η προπόνηση της Τρίτης έγινε υπό το βλέμμα των προέδρων της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου. Θέλησαν να στείλουν το μήνυμα ότι είναι κοντά στην ομάδα και αναμένουν καλή εμφάνιση και νίκη, ώστε ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να «χτυπήσει» τον τίτλο μέσα στο ΟΑΚΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ