aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κουνάει μαντήλι» στην Μαδρίτη ο Ασένσιο

«Κουνάει μαντήλι» στην Μαδρίτη ο Ασένσιο

Το περασμένο καλοκαίρι η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε χαμόγελα στους επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Γκάρεθ Μπέιλ και Μάρκο Ασένσιο γνώριζαν πως αν η ομάδα του δεν αντικαθιστούσε τον Πορτογάλο – όπως και έγινε – θα είχαν σαφώς περισσότερο χρόνο στην ενδεκάδα.

Η κάκιστη ωστόσο πορεία των Μαδριλένων στην Λα Λίγκα επιτάσσει στην διοίκηση της «Βασίλισσας» να αναζητήσει άμεσα λύσεις στην επίθεση, με τον προσεχή Ιανουάριο να έχει κατά πάσα πιθανότητα νέες αφίξεις στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, οι οποίες κατά τα ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να κλονίσουν τις σχέσεις του συλλόγου με τους υπάρχοντες επιθετικούς.

Ένας από τους «αντιρρησίες» στο θέμα της προσθήκης ζεστού στράικερ είναι ο Μάρκο Ασένσιο, με την ιταλική RaiSport να αναφέρει χαρακτηριστικά σε σημερινό της δημοσίευμα πως σε περίπτωση μεταγραφής επιθετικού από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο παίκτης θα ζητήσει να φύγει, αναζητώντας σε άλλον σύλλογο το μέλλον του.

Πιθανός προορισμός για τον ταλαντούχο Ισπανό είναι η Γιουβέντους, η οποία αν και πλήρης θα έβλεπε με καλό μάτι την επένδυση του 22χρονου, με τον Ασένσιο να βρίσκει στο Τορίνο τον δάσκαλό του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ