aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚουμάντο στο Λονδίνο κάνει η Άρσεναλ! (vid)

Κουμάντο στο Λονδίνο κάνει η Άρσεναλ! (vid)

Καλώς τα παιδιά, 3-0!

Μια Άρσεναλ που… πετούσε φωτιές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε ό,τι ήθελε την τραγική Τσέλσι, στο υποτιθέμενο ντέρμπι του Λονδίνου, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 των «μπλε».

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προβλημάτισε για άλλη μία φορά, με άμυνα που «έμπαζε» από παντού και ανύπαρκτη επίθεση. Από την άλλη, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ συνεχίζει να βγάζει χαρακτήρα (μετά την εντός έδρας συντριβή της πρεμιέρας από τη Λίβερπουλ), διευρύνοντας στα πέντε σερί ματς το αήττητό της και φτάνοντας τους 13 βαθμούς, «πιάνοντας» τις συμπολίτισσες Λίβερπουλ και Έβερτον.

Οι «κανονιέρηδες»… καθάρισαν, ουσιαστικά, τη νίκη μέσα σε τρία λεπτά και πριν καν συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα! Ο Αλέξις Σάντσες εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κέιχιλ στο 11’ και άνοιξε το σκορ, για να… κρύψουν, στο 14’, την μπάλα οι γηπεδούχοι, αλλάζοντας 11 πάσες και φτάνοντας στο 2-0 με τον Γουόλκοτ. Στο 40’, ο Εζίλ έβαλε νωρίς νωρίς το… κερασάκι στην τούρτα, με την Τσέλσι να μένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα της, καθώς είχε χάσει την περασμένη βδομάδα και άλλο ένα ντέρμπι -από τη Λίβερπουλ, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ