aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚουμάντο η Μπαρσελόνα στη Μαδρίτη! (videos)

Κουμάντο η Μπαρσελόνα στη Μαδρίτη! (videos)

Και θρίαμβος και πρωτάθλημα! Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε επίδειξη ισχύος στη Μαδρίτη, επικρατώντας εύκολα 3-0 της Ρεάλ των 10 παικτών από το 63’ και με το +14 αποκαθήλωσε τη «βασίλισσα». Δείτε τα γκολ των νικητών ένα προς ένα.

90’+3 Η ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ 0-3! Ο Μέσι «ξάπλωσε» τον Μαρσέλο, γύρισε στο ύψος της περιοχής, ο επερχόμενος Βιδάλ σούταρε, με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Νάβας και να καταλήγει στα δίχτυα.

64′ ΓΚΟΛ Η ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ 0-2! Ευστοχεί από τη βούλα ο Μέσι, με το πρωτάθλημα να πηγαίνει ουσιαστικά από σήμερα στη Βαρκελώνη!

54ο λεπτό ΓΚΟΛ Η ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ 0-1: Ο Μπουσκέτς ανοίγει τις προϋποθέσεις αντεπίθεσης με πάσα στον Ράκιτιτς, ο Κροάτης αμαρκάριστος έφτασε χωρίς πρόβλημα μέχρι στα όρια της μεγάλης περιοχής, πάσαρε στον Σέρχι Ρομπέρτο, ο Ισπανός με τη μία στον Σουάρες, με τον Ουρουγουανό να μην έχει πρόβλημα να «σκοτώσει» τον Κέιλορ Νάβας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ