aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚούμαν: «Οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ καλά»

Κούμαν: «Οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ καλά»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας εμφανίστηκε ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της καταλανικής ομάδας και είπε πως είναι χαρούμενος με τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα.

«Τα πράγματα πάνε καλά. Συμπληρώνουμε δυο εβδομάδες προετοιμασίας και οι παίκτες δουλεύουν πολύ καλά. Υπάρχει μεγάλη ένταση στις προπονήσεις. Έχουμε δουλέψει τόσο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης όσο και σε επίπεδο τακτικής. Οι παίκτες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και έχουν πολλή όρεξη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος» είπε ο Ολλανδός τεχνικός.

Όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι και την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις, ο 57χρονος δήλωσε ότι «είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Όταν είναι σε καλή φυσική κατάσταση είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Το έχει αποδείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια».

Σε ό,τι αφορά τους νεαρούς παίκτες από την ακαδημία, ο Κούμαν επισήμανε: « Οι νεαροί παίκτες έχουν προσαρμοστεί πολύ καλά. Είναι ένα δυνατό γκρουπ παικτών. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει πιθανότητες να παίξει στην πρώτη ομάδα. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και οι νεαροί συμμετέχουν ενεργά στις προπονήσεις. Το μόνο που τους λείπει είναι η εμπειρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ