aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Απόλλωνα στη Γερμανία»

«Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Απόλλωνα στη Γερμανία»

Για επίθεση των οπαδών της Άιντραχτ σε φίλους του Απόλλωνα το βράδυ της Τρίτης στην οδό Κάιζερ κάνει λόγο δημοσίευμα της ιστοσελίδας wetterauer-zeitung.de.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 22:30 το βράδυ επτά οπαδοί του Απόλλωνα, οι οποίοι παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα (Τσάμπιoνς Λιγκ) σε εστιατόριο δέχθηκαν επίθεση από είκοσι κουκουλοφόρους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τους φίλους της κυπριακής ομάδας πλησίασαν τρεις άγνωστοι και τους ρώτησαν αν είναι υποστηρικτές του Απόλλωνα, παρόλο που δεν είχαν διακριτικά της κυπριακής ομάδας. Αφού απάντησαν καταφατικά, άρχισαν να τους κλωτσάνε και κατά την αποχώρησή τους από το εστιατόριο δέχθηκαν επίθεση από 20 κουκουλοφόρους.

Οι επτά φίλοι του Απόλλωνα, σύμφωνα πάντα με τις αναφορές των γερμανικών Μέσων Ενημέρωσης, τράπηκαν σε φυγή και το περιστατικό έληξε ότι περιπολικά της Αστυνομίας πλησίασαν τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι προσπάθησαν να τους κυνηγήσουνς.

Οι έξι από τους εφτά Κύπριους οπαδούς, ηλικίας 18 έως 25 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά. Το περιστατικό διερευνάται από την Αστυνομία και με βάση τις μαρτυρίες δεν είναι βέβαιο ότι οι δράστες είναι οπαδοί της Άιντραχτ.

Πάντως, οι Αστυνομικές Αρχές αξιολογούν τον αγώνα ως υψηλού κινδύνου και έχουν υιοθετηθεί αυστηρά μέτρα ελέγχου, μεταξύ των οποίων αυστηρός διαχωρισμός των περιοχών από τις οποίες θα περάσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων. Η γερμανική αστυνομία έχει προειδοποιήσει πως σε περίπτωση σύγκρουσης των οπαδών η παρέμβαση των μελών της θα είναι άμεση και αποφασιστική.

Δείτε εδώ αυτούσιο το δημοσίευμα 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ