aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚουφάθηκαν, μα πήραν το μήνυμα!

Κουφάθηκαν, μα πήραν το μήνυμα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές πήραν μια γεύση από το πάθος και τη δίψα που έχει ο κόσμος του Απόλλωνα για την κατάκτηση του κυπέλλου. Στην προψεσινή εκδήλωση στον κεντρικό σύνδεσμο των οργανωμένων, έγινε πραγματικό πανδαιμόνιο. Οι φίλοι της ομάδας, κυρίως μέλη του ΠΑΝΣΥΦΙ έβγαλαν φωνή που… έφθασε μέχρι τη Λευκωσία.

Οι ποδοσφαιριστές κουφάθηκαν, αλλά αντιλήφθηκαν τι θέλει ο κόσμος από αυτούς. Αν το τρόπαιο πάει στη Λεμεσό την ερχόμενη Τετάρτη, είναι σίγουρο πως η πόλη θα ντυθεί στα γιορτινά. Ο κόσμος είναι πανέτοιμος από την πλευρά του και έχουν ήδη φύγει 7.000 εισιτήρια και σήμερα το πιο πιθανό είναι πως δεν θα υπάρχει ούτε ένα για δείγμα στην μπουτίκ στην οδό Γλάδστωνος.

Οι κυανόλευκοι είναι πανέτοιμοι ψυχολογικά και μένει μόνο η ετοιμασία στον αγωνιστικό τομέα, με τους ποδοσφαιριστές να ζουν και να αναπνέουν για τον μεγάλο τελικό. Όσο για το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα χρησιμοποιήσει πολλές από τις ρεζέρβες του και θα προφυλάξει πολλούς από τους βασικούς του, αυτούς που υπολογίζει να χρησιμοποιήσει στον τελικό του κυπέλλου.

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και είναι ξεκάθαρο πως ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει, είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Εκεί εστιάζεται η προσοχή, ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας, διοίκησης και φιλάθλων. Δεν τα κατάφεραν στο πρωτάθλημα, όμως το να ολοκληρώσουν την αγωνιστική περίοδο με την κατάκτηση του κυπέλλου θα είναι ό,τι καλύτερο.

Στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου έχουν εστιάσει όλη τη ζωντάνια και προσοχή τους για να φέρουν το κύπελλο στη Λεμεσό. Το σημερινό παιχνίδι, ελάχιστα κεντρίζει την προσοχή των κυανολεύκων. Βέβαια είναι και οι βαθμοί, όπως και το γόητρο και όσοι πάρουν εντολή να αγωνιστούν πιστεύεται ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κερδίσει τον Απόλλωνα στη φετινή σεζόν, ενώ οι κυανόλευκοι αγνοούν την ήττα στο ΓΣΠ από τους γαλαζοκίτρινους από τις 21 Φεβρουαρίου 2015. Αποτελεί κίνητρο για τον Απόλλωνα να μη χάσει ούτε σήμερα, ούτε και στον τελικό. Και όσοι αγωνιστούν στα δύο παιχνίδια προτρέπονται από τους φίλους τους να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις για να το πετύχουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ