aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚωστή: Ταξίδι μοναχά για πάρτη του

Κωστή: Ταξίδι μοναχά για πάρτη του

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ταξίδι στην Αθήνα θα προγραμματίσει αντιπροσωπεία της Νέας Σαλαμίνας από εβδομάδας, με στόχο το τυπικό κλείσιμο της παραχώρησης του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Θα αποτελείται από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον γενικό γραμματεία του σωματείου της Αμμοχώστου, δηλαδή αντιστοίχως τους Θουκή Θουκυδίδη, Γιάννο Χρυσοστόμου και Κωνσταντίνο Παναγιώτου.

Όσο για τον Κύπριο διεθνή, όπως πληροφορηθήκαμε από τις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας, δεν χρειάζεται να ταξιδέψει καθώς έχει υπογράψει ήδη τη συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο. Έτσι, απομένουν οι υπογραφές σε διοικητικό επίπεδο για να θεωρείται κλειστή η μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: Oι απολαβές του Κωστή στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Ασφαλώς, η παραχώρηση του Κωστή στον Ολυμπιακό κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στην επικαιρότητα της Νέας Σαλαμίνας, αφού υπάρχει και διακοπή του πρωταθλήματος λόγω προκριματικών του Euro 2020. Από εβδομάδας, όμως, θα στραφεί τον ενδιαφέρον στο αγωνιστικό μέρος. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την ανεβασμένη Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου», που αναμένεται δύσκολη.

Διαβάστε επίσης: «Πιο ενδιαφέρουσες οι ιστορίες των Κωστήδων από των Ριμπερήδων»

Επικρατεί πάντως αισιοδοξία για εκγύμναση του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι σε φουλ ρυθμό, κάτι που θα φέρει και την επιστροφή του κάτω από τα δοκάρια στο ματς με τους βυσσινί. Όσο για τον Ιβάν Φουστάρ, χρειάζεται ακόμα χρόνο για να είναι έτοιμος.

Από εβδομάδας θα είναι πιο «γεμάτες» οι προπονήσεις, καθώς θα επιστρέψουν οι διεθνείς Ιωάννης Κωστή (Ανδρών), Φαρσάντ Νουρ (Αφγανιστάν), Θεοδόσης Σιαθάς (Ελπίδων), Γιώργος Ποντικός, Θωμάς Νικολάου και Λεύτερης Χατζηκωνσταντή (Νέων).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ