aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚωστή: Οι διαφορές με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και «χρόνος υπάρχει…»

Κωστή: Οι διαφορές με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και «χρόνος υπάρχει…»

Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας σχετικά με την μη ολοκλήρωση της πώλησης του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακού Πειραιώς. Ο Δημήτρης Λάζος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104,0) τόνισε πως ακόμη υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες να συμφωνηθούν ώστε να μπουν οι υπογραφές.

Διαβάστε επίσης: Στον «αέρα» βρίσκεται η πώληση του Κωστή

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Είδαμε το προηγούμενο διάστημα ότι η μετεγγραφή ολοκληρώθηκε. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Είχαμε πει ότι είμαστε υπό διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό. Είναι σκληρές οι διαπραγματεύσεις. Υπάρχει μια καλή βάση, υπάρχει μια διαπραγμάτευση. Είναι κάποιες συζητήσεις που γίνονται και το θέμα δεν μπορεί να κλείσει από μέρα σε μέρα. Είναι πολλές οι απαιτήσεις που έχουν οι δυο πλευρές. Γνωρίζουμε ποιον ποδοσφαιριστή είμαστε έτοιμοι να παραχωρήσουμε και θα το κάνουμε μόνο με τους δικούς μας όρους. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα ποσά είναι μεγάλα και εμείς δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή».

Για την βασική διαφορά με τον Ολυμπιακό: «Σχεδόν τα έχουμε βρει σε όλα. Η διαφορά που υπάρχει είναι στα μπόνους από της συμμετοχές του ποδοσφαιριστή. Ήδη ο Ολυμπιακός σε κάποια πράγματα που δεν προνοούσε η αρχική συμφωνία, συμφώνησε σε αρκετά από αυτά. Είμαστε υπό διαπραγμάτευση και τέτοιες διαπραγματεύσεις μπορεί να κρατήσουν καιρό».

Για το αν η απάντηση θα είναι αρνητική αν δεν επωφελείται η Νέα Σαλαμίνα: «Ασφαλώς, αυτό είναι προφανές. Δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε κανένα ποδοσφαιριστή. Τα δεδομένα είναι ότι υπάρχει μια καλή βάση και τα έχουμε βρει στα περισσότερα από τα ζητήματα. Παραμένουν κάποια εμπόδια, όμως ούτε έχει ναυαγήσει η μεταγραφή, ούτε έχει ολοκληρωθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ