aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚόστα: Θα υπογράψει και δεν θα παίζει μέχρι τον Ιανουάριο

Κόστα: Θα υπογράψει και δεν θα παίζει μέχρι τον Ιανουάριο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As, ξεκαθάρισε ως απόλυτη προτεραιότητά της, την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα. Ο Βραζιλιάνος με ισπανικό διαβατήριο επιθετικός της Τσέλσι, αποτελεί τον κύριο στόχο του Ντιέγκο Σιμεόνε για τη σεζόν 2017-18, αν και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο, λόγω της γνωστής τιμωρίας της Ατλέτικο από τη FIFA.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πρέπει να συμφωνήσει με την Τσέλσι, όμως ο Ντιέγκο Κόστα έχει ξεκαθαρίσει ότι στο μυαλό του έχει μόνο την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η ιδέα της Ατλέτικο είναι σαφής: Ο Ντιέγκο Κόστα δεν θα παίξει μέχρι τον Ιανουάριο, αφού δεν κρίνεται σκόπιμο να δοθεί δανεικός μέχρι τότε στη Βραζιλία, στην Κίνα ή σε μία μικρότερη ομάδα στην Ισπανία. Θεωρείται προτιμότερο να κάνει μόνο προπονήσεις για τέσσερις μήνες και θα επιστρέψει «πεινασμένος» και πρόθυμος να ενισχύσει τον ανταγωνισμό με τους Γκριεζμάν, Τόρες και Γκαμεϊρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ