aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚορυφή μετά από 311 μέρες!

Κορυφή μετά από 311 μέρες!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τη θέα που προσφέρει το ρετιρέ απολαμβάνει από το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕΚ. Μετά τη νίκη της επί της Αλκής, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με την Ομόνοια, η ομάδα της Λάρνακας έπιασε κορυφή! Μάλιστα, απολαμβάνει τη μοναδικά της κορυφής μετά από 311 μέρες! Τελευταία φορά που ήταν στην πρωτοπορία ήταν στις 21 Δεκεμβρίου 2016. Ήταν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της περσινής σεζόν. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από τον Απόλλωνα (1-3) και οπισθοχώρησε στην 3η θέση και ακολούθως δεν κατάφερε σε καμιά περίπτωση να επανέλθει στην κορυφή. Στην περσινή περίοδο ήταν από τη 2η αγωνιστική συνεχώς πρώτη μέχρι και την 16η.

Οι κιτρινοπράσινοι απολαμβάνουν την πρωτιά και έχουν ως στόχο να παραμείνουν εκεί μέχρι τέλους. Παρόλο που δέχθηκε δυο σερί ήττες, από Ομόνοια και Αλκή – η δεύτερη ήταν απρόσμενη- εντούτοις δεν επηρεάστηκε. Σταδιακά ανέβασε στροφές, πήρε τα πάνω της και έδειξε σταθερότητα με αποτέλεσμα να κάνει ένα σερί τεσσάρων νικών στα τελευταία ισάριθμα ματς και πανάξια σήμερα να βρίσκεται στην κορυφή.

Ζητούμενο, πλέον, για τον Ιδιάκεθ και τους ποδοσφαιριστές του είναι να έχουν συνέχεια. Το προσεχές ντέρμπι με τον Απόλλωνα, την Κυριακή στο «ΑΕΚ Αρένα», κρίνεται σημαντικό. Όχι μόνο για τους βαθμούς αλλά και για τη δυναμική ενόψει της συνέχειας. Η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών, που με τη δύναμη της έδρας θα θελήσουν να δώσουν και συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ