aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚορυφή για Λουξεμβούργο - Στραβοπάτημα για Λευκορωσία

Κορυφή για Λουξεμβούργο – Στραβοπάτημα για Λευκορωσία

«Περίπατος» για το Λουξεμβούργο που επικράτησε με σκορ 3-0 του Σαν Μαρίνου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η 27 τελικές που είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Το Λουξεμβούργο μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4’ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με κοντινή προβολή του Τουρπέλ. Στη συνέχεια, είχαν και άλλες καλές στιγμές για να διευρύνουν το σκορ, με πιο χαρακτηριστική εκείνη του Τιλ στο 35’ να μη βρίσκει στόχο και, έτσι, παρέμεινε το 1-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο, δεν άλλαξε πολύ το σκηνικό. Λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 65’, ο Σινάνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με όμορφο τελείωμα. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Τιλ ανέβασε και άλλο τον «δείκτη» του σκορ, με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι μετά την αποβολή του Γκασπερόνι.

Με την νίκη αυτή, το Λουξεμβούργο έφτασε τους 9 πόντους, ανεβαίνοντας στην κορυφή του ομίλου.

«Λευκή» ισοπαλία είχαμε στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, καθώς η Λευκορωσία έμεινε στο 0-0 με τη Μολδαβία στο Μινσκ. Με αυτό το «στραβοπάτημα», οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Αρκετά ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, με τους Λευκορώσους να έχουν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως να μην προβληματίζουν ιδιαίτερα την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα ήταν σαφώς καλύτερος, με τις δύο ομάδες να παίζουν καλύτερα και να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Στο 52’, η Μολδαβία είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με το σουτ του Νταμάνσκαν, όμως, να βρίσκει στο δοκάρι. Το παιχνίδι θα μπορούσαν να το πάρουν στο τέλος οι γηπεδούχοι, όταν στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+2’, ο Στάσεβιτς σημάδεψε και αυτός, με τη σειρά του, το δοκάρι με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

LEAGUE D (β’ όμιλος)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Λουξεμβούργο- Σαν Μαρίνο 3-0 (4’ Τουρπέλ, 65’ Σινάνι, 73’ Τιλ)
Λευκορωσία- Μολδαβία 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Λουξεμβούργο 9 (10-1)
  2. Λευκορωσία 8 (6-0)
  3. Μολδαβία 5 (2-4)
  4. Σαν Μαρίνο 0 (0-13)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/11):

Λουξεμβούργο- Λευκορωσία (21:45)
Σαν Μαρίνο- Μολδαβία (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ