aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚορυφαίος (και) για τον Φλεβάρη ο Σαλάχ

Κορυφαίος (και) για τον Φλεβάρη ο Σαλάχ

Κορυφαίος παίκτης του μήνα στη Premier League αναδείχθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, κατακτώντας για δεύτερη φορά φέτος το εν λόγω βραβείο. Θυμηθείτε τι κατάφερε μέσα στον Φλεβάρη ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ. Στις 4 Φλεβάρη, κόντρα στην Τότεναμ, έβαλε και τα δύο γκολ της ομάδας στο 2-2 κόντρα στους Πετεινούς. Στις 11 του μήνα, έβαλε το ένα γκολ και έφτιαξε το άλλο στην εκτός έδρας νίκη (2-0) επί της Σαουθάμπτον.

Στο τρίτο ματς του μήνα, με το ημερολόγιο να γράφει 24, έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ της ομάδας του, έβαλε αυτός το δεύτερο και άνοιξε έτσι το δρόμο για την άνετη επικράτηση επί της Γουέστ Χαμ (4-1) και τη διατήρηση της μικρής διαφοράς από τη δεύτερη θέση και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει να ηγείται της Λίβερπουλ και η επιβράβευση έρχεται -προς το παρόν- μέσω των ατομικών διακρίσεων. Οι συμμετέχοντες στην εν λόγω ψηφοφορία, λοιπόν, έδωσαν στον Αιγύπτιο περισσότερες ψήφους από τους Αγουέρο (Σίτι), Ντεμπελέ (Τότεναμ), Γκρος (Μπράιτον), Αζάρ (Τσέλσι), Μάρεϊ (Μπράιτον) και Σακίρι (Στόουκ), αναδεικνύοντάς τον MVP στο Νησί για το μήνα Φλεβάρη.

«Είναι ωραίο που κέρδισα το βραβείο αυτό για δεύτερη φορά φέτος. Είναι κάτι καλό, όμως στο τέλος θα πω ότι πάντα βοηθάω την ομάδα για να πάρει τους τρεις πόντους και να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση. Αυτό είναι το σημαντικό. Αυτό, πάντως, είναι κάτι ατομικό και είναι ωραίο που το κέρδισα», τόνισε ο δαιμόνιος Αιγύπτιος εξτρέμ, που παρέλαβε το βραβείο στο Μέλγουντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ