aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚορυφαία στα... πεταμένα λεφτά η Γιουνάιτεντ!

Κορυφαία στα… πεταμένα λεφτά η Γιουνάιτεντ!

Από το 2012 κι έπειτα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει… πετάξει τόσα χρήματα που έχει πιάσει κορυφή σε θέμα δαπάνης εκατομμυρίων σε ποδοσφαιριστές που δεν ανταπέδωσαν τις προσδοκίες!

Έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Transfer Review της Soccerex από την Prime Time Sport, αναφέρεται συγκεκριμένα στους Ντι Μαρία (του ανήκει η… κορυφή λόγω των 60 εκατ.λιρών), Φελαϊνί και Ντεπάι, τους οποίους τοποθετεί σε τρεις από τις τέσσερις πρώτες θέσεις των μεταγραφών που δεν απέδωσαν ποτέ καρπούς, με τη Γιουνάιτεντ να έχει διαθέσει έναν… σκασμό λεφτά για να τους προσθέσει στο ρόστερ της.

Στη δεύτερη θέση, ανάμεσα στους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, βρίσκεται ο νυν άσος της Κρίσταλ Πάλας, Κριστιάν Μπεντεκέ, για τον οποίο η Λίβερπουλ είχε προσφέρει 32 εκατ.λίρες και δεν πήρε πίσω ούτε… 2 από αυτές!

Μέσα στη δεκάδα βρίκονται επίσης οι Ρομπέρτο Σολδάδο (Τότεναμ), Σον Μιν Χενγκ (Τότεναμ), Λάζαρ Μάρκοβιτς (Λίβερπουλ), Στέφαν Γιόβετιτς (Μαν.Σίτι), Μάριο Μπαλοτέλι (Λίβερπουλ) και Φελίπε Λουίς (Τσέλσι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ