aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚορρέα-Ευθυμίου: «Διαμαντάκια» που έλαμψαν έστω αργά!

Κορρέα-Ευθυμίου: «Διαμαντάκια» που έλαμψαν έστω αργά!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν εξ αρχής εξαιρετικά δύσκολο μιας και η Ανόρθωση είχε ένα σωρό απουσίες και ο προπονητής της δεν μπορούσε καν ενδεκάδα να συμπληρώσει.

Αυτό τον ανάγκασε να επιλέξει παίκτες από την ομάδα νέων και σε κάποιους να δώσει φανέλα βασικού. Όπως για παράδειγμα, τον Παύλο Κορρέα που έπαιξε στο κέντρο της άμυνας και είχε αρκετά καλή παρουσία, ενώ έχασε και μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει προς το τέλος του αγώνα.

Επίσης, ο Ευθυμίου αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας έκανε μια καλή προσπάθεια. Και οι δυο έδειξαν ότι έχουν μέλλον κι αν τους δοθούν ευκαιρίες ίσως μπορέσουν να αποτελέσουν σημαντικές μονάδες. Τον πρώτο λόγο έχει ο Ρόνι Λέβι, αν θα εμπιστευτεί αυτά τα παιδιά.

Ως αλλαγή έπαιξαν οι Χατζηπασχάλης και Ιωάννου, επίσης από την ομάδα κάτω των 21 ετών της Ανόρθωσης. Από τη στιγμή που η Ανόρθωση ψάχνεται για Κύπριους, μπορεί να δώσει την ευκαιρία και σε κάποια δικά της παιδιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ