Aθλητικά NέαΚορωνοϊός: Θετικός ο CEO της Λεγκανές, σταματούν οι προπονήσεις

Κορωνοϊός: Θετικός ο CEO της Λεγκανές, σταματούν οι προπονήσεις

Η Λεγκανές ανακοίνωσε ότι ο CEO της, Μαρτίν Ορτέγκα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει κορωνοϊό. Για τον λόγο αυτόν, οι άνθρωποι που έχουν διατηρήσει άμεση επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο, έχουν αυξήσει τα μέτρα ελέγχου και έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Η πρώτη ομάδα και το προπονητικό τιμ δεν έχουν διατηρήσει άμεση επαφή με τον Ορτέγκα, αλλά ακόμα και οι δραστηριότητες έχουν ανασταλεί και η πρώτη ομάδα δεν θα προπονηθεί ξανά μέχρι να επιβεβαιώσουν ότι δεν έχει μολυνθεί κανένας παίκτης ή μέλος του προσωπικού.

Ο Ορτέγκα βγήκε από το νοσοκομείο και από εδώ και στο εξής θα συνεχίσει να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα στο σπίτι του. Στη Λεγκανές, υπενθυμίζεται, αγωνίζεται ο Δημήτρης Σιόβας και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ