aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚορωνοϊός: Η Μαγιόρκα έδιωξε δύο παίκτες επειδή παραβίασαν την καραντίνα!

Κορωνοϊός: Η Μαγιόρκα έδιωξε δύο παίκτες επειδή παραβίασαν την καραντίνα!

Η Μαγιόρκα έδιωξε από την δεύτερη ομάδα της τον Περουβιανό διεθνή Μπράιαν Ρέινα (φωτό), αλλά και τον Ισπανό Σάμου Άλεξ Πίντο, επειδή παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού.

Στους λόγους διακοπής συμβολαίου μπαίνει πλέον και η… παραβίαση της καραντίνας! Η Μαγιόρκα, λοιπόν, αποφάσισε να διώξει τον Περουβιανό διεθνή μέσο Μπράιαν Ρέινα και τον Ισπανό μέσο Σάμου Άλεξ Πίντο για πειθαρχικούς λόγους.

Τι συνέβη; Οι δύο ποδοσφαιριστές, μέλη της δεύτερης ομάδας των Νησιωτών, συνελήφθησαν γιατί παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού και, μάλιστα, είχαν παραμένει για λίγες ώρες υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα.

Η Μαγιόρκα πήρε την απόφαση να διακόψει τα συμβόλαιά τους για παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού, στον οποίο προβλέπονταν προφανώς και τήρηση των μέτρων ασφαλείας κατά του ιού Covid-19.

Ο Ρέινα, 23 ετών, είναι διεθνής σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Περού και είχε κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα την σεζόν 2017-18. Έπαιξε έντεκα ματς, το ένα ως βασικός, αλλά στη συνέχεια έχασε την θέση του στην ομάδα και έπαιξε δανεικός κατά σειρά σε Τολέδο, Αλκογιάνο, Μπαρακάλδο και Λας Ρόθας.

Στην αρχή της φετινής σεζόν έπαιξε σε ένα φιλικό της πρώτης ομάδας, αλλά έκτοτε ήταν στην δεύτερη, από την οποία και εκδιώχθηκε λόγω… κορονοϊού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ