aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κοράκια και αλεξιπτωτιστές - πετάξτε τους αποκωδικοποιητές»

«Κοράκια και αλεξιπτωτιστές – πετάξτε τους αποκωδικοποιητές»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Συ.Φ.ΑΕΛ, μέσω της οποίας οι οργανωμένοι φίλοι της Λεμεσιανής ομάδας αναφέρονται στη άσχημη διαιτησία του ντέρμπι με την Ανόρθωση, στη συνέχεια του πρωταθλήματος και τονίζουν για πολλοστή φορά την εναντιοποίησή τους στην ταυτοποίηση.

Αναλυτικά:

«Περήφανε Κίτρινε Λαέ… Το άσχημο αποτέλεσμα του περασμένου αγώνα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε μπροστά, αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας στο φανερό πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας για ακόμα ένα αγώνα από τα μαυροφορεμένα κοράκια. Δεν θα μακρηγορήσουμε και ούτε θα πούμε περισσότερα από όσα χρειάζονται, όμως, καλά θα κάνουν κάτι αλεξιπτωτιστές από τη Λεμεσό να έχουν το νου τους.

Όσον αφορά στο θέμα της ταυτοποίησης τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, τώρα που κάθε αγωνιστική θα περιέχει παιχνίδια ντέρμπι, τώρα είναι η ώρα που το μήνυμα της απουσίας μας πρέπει να γίνει πιο ηχηρό από ποτέ και να προβάλει την κατάντια του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όχι μόνο από τους οργανωμένους, αλλά και από τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο, καθώς η παραβίαση και η παράνομη κατοχή των προσωπικών δεδομένων μας από άτομα με αλλότρια συμφέροντα και αμφιβόλου ηθικής είναι κάτι που μας αφορά όλους.

Εμείς ως ΣΥ.Φ.ΑΕΛ καλούμε τον κόσμο μας να ενωθεί μαζί μας ξανά σε αυτό τον πόλεμο και να δείξει αυτοσυγκράτηση. Αγωνιζόμαστε με όποιο τρόπο θεωρούμε αποτελεσματικό ώστε και σε αυτή την μάχη να βγούμε νικητές! Λέοντες, συσπειρωθείτε και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του συνδέσμου κάνοντας μερικές θυσίες που θα αποφέρουν το σωστό αποτέλεσμα. Μόνο ο κόσμος μπορεί και θέλει πραγματικά να σώσει τις Κυριακές του. Ως ΑΕΛίστες οφείλουμε στην ιστορία της ΑΕΛ μας να παλεύουμε πρώτοι για ένα ελεύθερο και καθαρό ποδόσφαιρο μακριά από όλους αυτούς τους μασόνους που καπηλεύονται τον κυπριακό αθλητισμό.

Γνωρίζουμε ότι με αυτή μας την κίνηση κάποιοι το Σάββατο θα νομίζουν ότι έγιναν και οπαδοί έχοντας να αντιμετωπίσουν τις άδειες καρέκλες της ανατολικής αλλά πλέον ο κάθε σύνδεσμος ενεργά αναλόγως με τις ιδεολογίες του, τις αρχές και τις αξίες του! Το Σάββατο προσκαλούμε όλους τους ΑΕΛίστες στο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Εναερίου όπου οι σούβλες θα γυρίζουν από νωρίς και το ποτό θα ρέει άφθονο. Βγάζουμε όλοι τους αποκωδικοποιητές από τα σπίτια μας και παρακολουθούμε μαζικά τον αγώνα στο σύνδεσμο. Όλοι αυτοί που μας στερούν τις Κυριακές μας πρέπει να κτυπηθούν οικονομικά από το κάθε ένα μας ξεχωριστά. Όσο για τους παίκτες μας τους υποσχόμαστε ότι οι φωνές μας θα ακούγονται από τον Εναέριο μέχρι το Τσίρειο στάδιο…

Τέλος, καλούμε τον Κίτρινο Λαό να δώσει δυναμικό παρών στο “Σπύρος Κυπριανού” την ερχόμενη Τρίτη στις 20:30 για τον αγώνα της χρονιάς του τμήματος φούτσαλ. Με νίκη η ομάδα μας προκρίνεται στον ημιτελικό του κυπέλλου και εμείς θα είμαστε εκεί να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται. Όχι στην ταυτοποίηση – Όχι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ