aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοπή βασιλόπιττας και ευχές (pics)

Κοπή βασιλόπιττας και ευχές (pics)

Σε πολύ καλό κλίμα στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης, «Αντώνης Καρράς», πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της βασιλόπιττας, με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, αλλά και μέλη της διοίκησης να ανταλλάζουν ευχές ενόψει του νέου χρόνου. Ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή τόνισε, στην ομιλία του, την σημαντικότητα η Ανόρθωση να συνεχίσει την προσπάθεια της για επίτευξη των στόχων της μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται, αλλά και με την απαραίτητη προσοχή και συγκέντρωση που χρειάζεται το κάθε παιχνίδι για να κερδηθεί.

Υπογράμμισε την ίδια στιγμή πως ο αγώνας με τη Δόξα είναι ο πρώτος της χρονιάς και είναι πολύ σημαντικό να δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει στη νίκη. Κλείνοντας, ευχήθηκε υγεία σε όλους προσωπικά αλλά και στις οικογένειες τους. Ο αναπληρωτής πρόεδρος δρ. Κυριακός Γιάγκου ευχήθηκε με τη σειρά του ό,τι καλύτερο σε ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ, αναφέροντας παράλληλα πως ως διοίκηση είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Σύντομος ήταν ο προπονητής, Ρόνι Λέβι, στα όσα είπε, λέγοντας πως πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του και στην προσπάθεια που κάνουν στο να πετύχουν τον στόχο που έχει τεθεί για τη φετινή σεζόν. Ακολούθως αναφέρθηκε για το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και την σημαντικότητα να παραμείνει τέτοιο μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Το τυχερό φλουρί κέρδισε ο φροντιστής Πρόδρομος Φοίβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ