aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚόπα Λιμπερταδόρες: Η Ρίβερ θα παίξει χωρίς τερματοφύλακες και με 10 παίκτες

Κόπα Λιμπερταδόρες: Η Ρίβερ θα παίξει χωρίς τερματοφύλακες και με 10 παίκτες

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα της Ρίβερ, η οποία θα αναγκαστεί να υποδεχθεί την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε το βράδυ της Τετάρτης για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores χωρίς να έχει διαθέσιμο τερματοφύλακα στην αποστολή!

Οι 4 τερματοφύλακες που έχουν δηλωθεί στη λίστα της CONMEBOL τέθηκαν νοκ άουτ λόγω COVID-19 και από την Παρασκευή συνολικά οι «εκατομμυριούχοι» έχουν χάσει 20 ποδοσφαιριστές από κορωνοϊό.

Γι’ αυτόν το λόγο απευθύνθηκαν στη διοργανώτρια αρχή και ζήτησαν να συμπεριληφθούν στη λίστα οι Λέο Ντίας και Αγουστίν Γκόμες, δύο τερματοφύλακες από τα τμήματα ακαδημίας, ώστε -έστω- να συμπληρώσουν ενδεκάδα στον προσεχή αγώνα.

Το αίτημα απορρίφθηκε από την CONMEBOL, διότι η Ρίβερ είχε δικαίωμα να δηλώσει 50 ποδοσφαιριστές για το τουρνουά πριν από την έναρξή του, όμως εκείνη επέλεξε να δηλώσει μόλις 32.

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο θα αναγκαστεί να παρατάξει μία… δεκάδα κόντρα στους Κολομβιανούς και χωρίς τερματοφύλακα. Το ρόλο αυτό θα αναλάβει ο Ένσο Πέρες, ο 35χρονος μέσος ο οποίος, όμως, αποχώρησε τραυματίας στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας με αντίπαλο την Μπόκα.

Ο Πέρες πιθανόν θα σφίξει τα δόντια και θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια ώστε να συμπληρωθεί ενδεκάδα και να γεμίσει η εστία, ενώ ακόμα ένας παίκτης που είναι τραυματίας, ο Χαβιέρ Πινόλα, είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ