aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Kοντράρουμε στα ίσα τους πάντες» (τοποθέτηση για φωτοβολίδα)

«Kοντράρουμε στα ίσα τους πάντες» (τοποθέτηση για φωτοβολίδα)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Απόλλων, σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Aδέρφια Απολλωνίστες, ακόμα μια ποδοσφαιρική αγωνιστική έφυγε με τη νίκη να μένει στο λιμάνι.

Κόσμος, ομάδα και γενικότερα η όλη ατμόσφαιρα της Λεμεσού τις τελευταίες ημέρες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους. Η Δυτική καμίνι, οι απέναντι να χαζεύουν και η ομάδα να μας δικαιώνει στο τέλος για την υπομονή και την υποστήριξη.

Κόντρα σε όλους και σε όλα δείξαμε ξανά πως όταν εμείς κάνουμε αυτά που πρέπει μπορούμε να κοντράρουμε στα ίσα τους πάντες.

Για το θέμα που προέκυψε με την ρίψη φωτοβολίδας στην ανατολική κερκίδα να αναφέρουμε στον κόσμο του Απόλλωνα ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε μεμονωμένα. Ο Παν.Συ.Φι. Απόλλων και η Θύρα 1 γενικότερα έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι τέτοιες δράσεις δεν μας χαρακτηρίζουν.

Συνεχίζουμε μυαλωμένα και με το κεφάλι πάντα ψηλά για την δύσκολη συνέχεια. Επόμενη στάση το γήπεδο που έχουμε στήσει διαχρονικά τα πιο τρελά μας πάρτι, πάμε στο Παπαδόπουλος να καταθέσουμε ψυχή! Πάμε να τους παλαβώσουμε κι αυτούς, πάμε για τη νίκη σε όλα τα επίπεδα! Περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σήμερα Τετάρτη 01.03.2017 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στον κεντρικό σύνδεσμο και καλούμε τα μέλη μας να είναι παρών»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ