aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚόντρα και στην αγωνιστική συγκυρία, τα δεδομένα με Φουστάρ

Κόντρα και στην αγωνιστική συγκυρία, τα δεδομένα με Φουστάρ

Ίσως και να προτιμούσε διαφορετική αντίπαλο στη 2η αγωνιστική ο Σάββας Πουρσαϊτίδης για τη Νέα Σαλαμίνα. Ή, τουλάχιστον, να ερχόταν το ματς με την Ομόνοια στο ΓΣΠ σε διαφορετική αγωνιστική συγκυρία. Διότι η ομάδα του, από τη μια άρχισε με ήττα το πρωτάθλημα (Πάφος FC 1-2) και από την άλλη, μεθαύριο θα φιλοξενηθεί από τους ενθουσιώδης πράσινους.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν θα έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τη μεγάλη αντίπαλό τους και το διψασμένο κοινό της, που όλα συνηγορούν πως θα δώσει δυναμικό παρών μεθαύριο. Απόρροια της νίκης και του θετικού -για πρώτο παιχνίδι- δείγματος απέναντι στη Δόξα (2-0) στην πρεμιέρα. Γι’ αυτό και πέραν της προσπάθειας για βελτίωση, σε σχέση με το παιχνίδι με την Πάφος FC, υπάρχει ανάγκη και για προετοιμασία αναφορικά με τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στο ΓΣΠ οι Αμμοχωστιανοί.

Παραμένει αμφίβολος ο Φουστάρ

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ιβάν Φουστάρ για το μεθαυριανό παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ο Κροάτης αμυντικός θα προσπαθήσει να ανεβάσει στροφές στις εναπομείνασες δύο προπονήσεις και αν τα καταφέρει να προπονηθεί δίχως πρόβλημα, θα τεθεί στη διάθεση του Σάββας Πουρσαϊτίδη. Από πλευράς ερυθρολεύκων δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ