aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚόντε:«Eξαιρετικός ποδοσφαιριστής o Σεσκ»

Κόντε:«Eξαιρετικός ποδοσφαιριστής o Σεσκ»

Ο Σεσκ Φάμπρεγας έχει χάσει την θέση στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι, ωστόσο αυτό δεν αυτό δεν έχει να κάνει με την παραμονή του στην ομάδα όπως διεμήνυσε ο προπονητής του, Αντόνιο Κόντε.

Ο 29χρονος μέσος δεν διανύει και την… καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας όπως καταλάβαινουμε για τι είδους ποδοσφαιρικό μυαλό μιλάμε. Γι αυτό το λόγο χθες τα δημοσιεύματα πύκνωσαν για μια ενδεχόμενη κίνηση της Μίλαν απόκτησης του. Όπως ήταν αναμενόμενο όμως, ο προπονητής των μπλε του Λονδίνου δεν άφησε αναπάντητο κανένα ερώτημα σχετικά με τον ποδοσφαιριστή.

«Όλοι ξέρουμε πως ο Σεσκ είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής και είμαι πολύ χαρούμενος με την συμπεριφορά του στις προπονήσεις. Αν συνεχίσει έτσι θα δυσκολέψει τις επιλογές μου. Αλλά αυτό ζητάω από τους παίκτες μου, να βάζουν στο μυαλό μου πολλά ερωτήματα. Πλέον έχω αρχίσει να τον μαθαίνω και σαν προσωπικότητα και είναι εξαιρετικός», σχολίασε ο Κόντε, δίνοντας τέλος στα… λόγια περί φυγής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ