aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚόντε: «Θα φύγω από την Ιντερ αν δεν είναι ευχαριστημένοι»

Κόντε: «Θα φύγω από την Ιντερ αν δεν είναι ευχαριστημένοι»

Αρκετά δημοσιεύματα στην Ιταλία, κάνουν λόγο για αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από την Ιντερ, στο τέλος της φετινής σεζόν. Οι αμφιβολίες προς το πρόσωπο του, άρχισαν μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τα ανεπιτυχή αποτέλεσμα που έπαιρνε η ομάδα.

Μετά το 3-1 επί της Τορίνο, ο Ιταλός προπονητής ξέσπασε, λέγοντας πως θα κάνει τα πάντα θέλουν υπομονή και χρόνο και πως αν δεν του δοθεί η ευκαιρία γι’ αυτό, τότε θα αποχωρήσει από τους «νερατζούρι».

«Ηρθα στην Ιντερ για ένα τριετές πλάνο. Στόχος είναι να επαναφέρω την ομάδα εκεί που ανήκει. Αναπόφευκτα, αυτό απαιτεί χρόνο. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, το έκανα με ενθουσιασμό και έχω πίστη πως θα τα καταφέρουμε. Αν όλοι είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνω και νομίζω ότι αυτό ισχύει τώρα, από όσα μου έχουν πει, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να συνεχίσουμε.

Εάν δεν είναι ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνω, τότε δεν θα διστάσω να φύγω», τόνισε χαρακτηριστικά, στο Sky Sport Italia, ο Αντόνιο Κόντε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ