aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚόντε: «Μένω στην Τσέλσι»

Κόντε: «Μένω στην Τσέλσι»

Αρκούσε μία αναβολή στις συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου, για να ξεκινήσουν και πάλι αμφιβολίες και εικασίες σχετικά με το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, αλλά οι Λονδρέζοι μετά την επιτυχία που παρουσιάζει ήδη στην Premier League, μιλούν για παράταση μέχρι το 2021.

Όπως σημειώνει η Gazzetta Dello Sport, ο Κόντε ζήτησε να μεταφερθούν για αργότερα οι συζητήσεις για την ανανέωση, σε μία στιγμή, όταν εκείνος θα είναι σε θέση ισχύος. Πάντως στην Ιταλία συνδέουν αυτή τη μετάθεση με την προοπτική επιστροφής του στη Serie A. Εκεί που τον περιμένει η Ιντερ, αλλά, ο Ιταλός προπονητής έβαλε τέλος στην φημολογία, ξεκαθαρίζοντας πως θα μείνει στην ομάδα του Λονδίνου, διαψεύδοντας και τις δηλώσεις του Ιταλού μάνατζερ, Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος είχε πει πως ο Κόντε περιμένει μεγάλη πρόταση από ομάδα του καμπιονάτο:

«Ακούω και διαβάζω πολλά για μένα, αλλά δεν μου αρέσει να μιλούν άλλοι για μένα. Γνωρίζω τον Παστορέλο, είναι φίλος μου, αλλά αυτά που είπε αφορούν τον ίδιο και όχι εμένα. Προσπαθώ να χτίσω κάτι σημαντικό στην Τσέλσι και δεν σκέφτομαι να φύγω», τόνισε σχετικά ο Κόντε και συμπλήρωσε: «Και τη νέα σεζόν θα είμαι στον πάγκο της Τσέλσι και αυτή η φημολογία θα πρέπει να σταματήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ