aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚόντε: «Είμαι προπονητής, όχι μάνατζερ»

Κόντε: «Είμαι προπονητής, όχι μάνατζερ»

Πίστη στο ρόστερ που έχει στην παρούσα φάση στα χέρια του, θέλει να δείξει ο Αντόνιο Κόντε, παρά τη δεδομένη ανάγκη που έχει για την απόκτηση παικτών. Ο Ιταλός σημείωσε πως η Τσέλσι χρειάζεται ενίσχυση, η οποία ωστόσο αν δεν έρθει, δεν θα επηρεάσει την παραμονή του στους «μπλε», δείχνοντας έτσι μία εικόνα… συμβιβασμού με την υπάρχουσα κατάσταση.

«Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα. Είμαι προπονητής όχι μάνατζερ. Η καλύτερη δουλειά μου γίνεται στο γήπεδο, να προσπαθήσω να βελτιώσω τους παίκτες μου, να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε αρχικά.

«Όταν θες να βελτιώσεις την ομάδα σου, πρέπει να πεις τη γνώμη σου και να μιλήσεις με τον σύλλογό σου. Τότε ο σύλλογος θα πάει στο μετεγγραφικό ”παζάρι” για να προσπαθήσει να βρει μια λύση, προσπαθώντας να μας βοηθήσει», προσέθεσε, για να ολοκληρώσει λέγοντας: «Κάποιες φορές είναι πιθανό, άλλες φορές δεν είναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ