aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚόντε: «Δεν ξέρω αν ο Νταβίντ Λουίζ έχει μέλλον στην Τσέλσι»

Κόντε: «Δεν ξέρω αν ο Νταβίντ Λουίζ έχει μέλλον στην Τσέλσι»

Σε κρίση φαίνεται πως είναι οι σχέσεις μεταξύ του Αντόνιο Κόντε και του Νταβίντ Λουίζ στην Τσέλσι. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής από το ματς της περασμένης Κυριακής απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για λόγους τακτικής, και επέστρεψε σήμερα στην προπόνηση της αγγλικής ομάδας.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με όσα ο τεχνικός των «μπλε», μετά το πέρας της προπόνησης, το μέλλον του 30χρονου στόπερ στην ομάδα είναι αμφίβολο. «Δεν ξέρω αν ο Νταβίντ Λουίζ έχει μέλλον στην Τσέλσι. Πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά μαζί με τους υπόλοιπους, αλλιώς θα μένει στον πάγκο ή εκτός αποστολής», ανέφερε ο Ιταλός κόουτς.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 12 συμμετόχες και έχει πετύχει 2 γκολ την φετινή σεζόν. Συνολικά από την επιστροφή του στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2016 έχει αγωνιστεί σε 50 αγώνες και έχει σκοράρει 3 φορές.Στην προηγούμενη θητεία του (2010-2014) στους «μπλε» του Λονδίνου σε 143 παιχνίδια σημείωσε 12 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ