aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοντά στον συνάνθρωπο μας ο Άλεξ ντα Σίλβα!

Κοντά στον συνάνθρωπο μας ο Άλεξ ντα Σίλβα!

Επίσκεψη στον Σύνδεσμο Γονέων και φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (08/12) αντιπροσωπεία του Απόλλωνα αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας, Φανούριο Κωνσταντίνου, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ιωάννα Αλαβανία και τον ποδοσφαιριστή Άλεξ ντα Σίλβα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση του χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Άλεξ ντα Σίλβα μας στους υπεύθυνους του συνδέσμου, το οποίο πρόεκυψε μέσα από την ανάδειξη του Βραζιλιάνου άσσου ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του μήνα Νοεμβρίου από την χορηγό εταιρεία Carlsberg.

Ο Άλεξ ντα Σίλβα μέσω μίας μικροσκελούς δήλωση εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός αυτό και την επίσκεψη του στο Σύνδεσμο Γονέων και φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες: «Είναι από τα σημαντικότερα βραβεία που έλαβα ποτέ, καθώς μου δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσω με τον τρόπο μου κάποια παιδάκια τα οποία μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την χορηγό εταιρεία και ταυτόχρονα να συγχαρώ όλο το προσωπικό του συνδέσμου για το εξαίρετο έργο το οποίο επιτελούν. Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρω να ξανακερδίσω τον συγκριμένο θεσμό έτσι ώστε να βοηθήσω εκ νέου τον σύνδεσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ