aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοντά στον μέσο,  κλειστός ο Ράσο

Κοντά στον μέσο,  κλειστός ο Ράσο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μένει μία ακόμη πινελιά, αυτή του ανασταλτικού χαφ, για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του, ποιος ποδοσφαιριστής ταιριάζει στο πλάνο του και εντός του Σαββατοκύριακου αναμένονται εξελίξεις. Ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων επιθυμεί να έχει μαζί του τον ποδοσφαιριστή στη Βουλγαρία, αφού εκεί θα γίνει και η περισσότερη δουλειά, με τη διεξαγωγή πέντε φιλικών. Πέραν όμως από την απόκτηση του μέσου που θα καλύψει την αποχώρηση του Σοάρες, στην ΑΕΛ είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν και την απόκτηση του 21χρονου (6/2/1997) Μαυροβούνιου σέντερ μπακ Μομψίλο Ράσο.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Δεν ταξιδεύουν στη Βουλγαρία γιατί δεν υπολογίζονται

Την τελευταία διετία ήταν στη Ραμποτνίτσκι, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Κίρε Μαρκόσκι, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα. Μέτρησε συνολικά 41 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα των Σκοπίων, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική Ελπίδων της χώρας του. Θα δηλωθεί στον κατάλογο Β μαζί με τον Φιντέλις και τον Ζντραβόνσκι. Ο Ράσο αποχώρησε από τη Ραμποτνίσκι και εδώ και ημέρες βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΛ. Στο μεταξύ, παρά το γεγονός, ότι ακόμη μπλε κάρτα του Ρούβεν Χουράδο δεν έχει φθάσει στην ΚΟΠ, φαίνεται πως στην ΑΕΛ δεν ανησυχούν.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρο το μήνυμα

Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, με όλους, παλιούς και νέους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας που ακολουθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ στο αθλητικό κέντρο στο Τσίρειο. Αυτό που διαπιστώνουν όλοι, είναι πως οι νέοι που αποκτήθηκαν έχουν δεθεί με τους «παλιούς» της ομάδας και μέσα σε ένα πολύ οικογενειακό κλίμα που δημιουργείται αυξάνονται και οι προσδοκίες όλων για μια θετική παρουσία στη νέα σεζόν. Οι κινήσεις που έγιναν θεωρούνται πολύ καλές και ειδικά οι περιπτώσεις των Αντάμοβιτς, Ντα Σίλβα, Μυτίδη, Μαρκόσκι, Τεξέιρα έχουν δημιουργήσει πολύ καλές προοπτικές και προσδοκίες για μια πορεία αντάξια της ιστορίας του συλλόγου. Ως γνωστό, την ερχόμενη Τρίτη η αποστολή της ομάδας της Λεμεσού θα αναχωρήσει για τη Βουλγαρία και στην Κύπρο θα επιστρέψει στις 5 Αυγούστου. Στο διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα δώσει δύο φιλικά με την Αλκή και την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ