aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοντά στο πρώτο «μπαμ» Μουρίνιο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κοντά στο πρώτο «μπαμ» Μουρίνιο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Χάμες Ροντρίγκες. Η διάσημη αγγλική ομάδα πρόκειται να διαθέσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσει την ομάδα μέχρι το τέλος των μεταγραφών, στις 31 Αυγούστου, και είναι έτοιμη να επενδύσει το μεγαλύτερο ποσοστό από τα χρήματα αυτά, για να εξασφαλίσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον διεθνή Κολομβιανό σταρ, που δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με τα κολομβιανά ΜΜΕ, ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι πρόθυμος να φθάσει στα 70 εκατ. ευρώ για να πείσει την ισπανική ομάδα ν’ αφήσει τον Χάμες. Ο Πορτογάλος προπονητής θεωρεί ότι είναι ζωτικής σημασίας η απόκτηση του Κολομβιανού σταρ, αφού έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάει.

Όπως μετέδωσε, μάλιστα, ο ραδιοφωνικός σταθμός «RCN», Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι πλέον καλούνται να έρθουν σε συμφωνία και με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο μάνατζερ του Κολομβιανού άσου, Ζόρζε Μέντες, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, και συμφώνησαν να πρωχωρήσει η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ.

Στο μεταξύ, ο κροατικός Τύπος θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή ενός ακόμη παίκτη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για τον Ιβάν Πέρισιτς. Ο διεθνής επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, η οποία δίνει περίπου 32 εκατ. ευρώ στην Ιντερ για να πάρει τα δικαιώματα του.

Ο 28χρονος άσος, που αποκτήθηκε το 2015 από τη Βόλφσμπουργκ, δεσμεύεται με τους «νερατζούρι» μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο θα πωληθεί έναντι του κατάλληλου ποσού, στο πλαίσιο και της γενικότερης ανανέωσης που θα πραγματοποιηθεί στην ομάδα το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ