aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοντά στην πρώτη της μετεγγραφή, εμπόδια στις ανανεώσεις

Κοντά στην πρώτη της μετεγγραφή, εμπόδια στις ανανεώσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προταθεί τον τελευταίο καιρό στην Ανόρθωση. Ο Ρόνι Λέβι έχει ήδη έχει κάνει μία πρώτη αξιολόγηση κάποιων παικτών. Πρόσφατα είχαμε γράψει ότι έχει εγκρίνει δυο περιπτώσεις παικτών. Φαίνεται ότι η μία περίπτωση, αν όλα πάνε καλά, ίσως και να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ίσως να μην είναι τυχαίο που ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, χθες ταξίδεψε στο εξωτερικό. Ίσως να μην είναι μόνο επαγγελματικό το ταξίδι του προέδρου και πίσω να κρύβεται και κάποια προσπάθεια απόκτησης συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή που έχει αρέσει και τον οποίο έχει εγκρίνει ο Λέβι.

Είναι δεδομένο ότι ο προγραμματισμός τρέχει για την «Κυρία» και στόχος είναι να κλείσουν κάποιες «τρύπες» όσο γίνεται πιο σύντομα. Ειδικά όταν προκύπτουν περιπτώσεις που θεωρούνται λαβράκια και δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Από εκεί και πέρα, το κομμάτι του προγραμματισμού δεν αφορά μόνο το ποιοι παίκτες θα έρθουν αλλά και ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα ανανεώσουν. Ειδικά στο κεφάλαιο των ανανεώσεων προκύπτουν εμπόδια. Ο Γκάμπριελ Μούρα, για παράδειγμα, που σήμερα αμείβεται με 8.300 ευρώ περίπου τον μήνα, ζήτησε 14.000 ευρώ μισθό για να ανανεώσει.

Μία εξέλιξη που ξάφνιασε τη διοίκηση και η οποία δεν περίμενε να ακούσει τέτοιες απαιτήσεις από τον Βραζιλιάνο. Γι’ αυτό και ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να λογικευτεί και να έρθει με μια πιο ρεαλιστική απαίτηση, αν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου και τη νέα σεζόν. Αν οι απαιτήσεις του δεν πέσουν αισθητά τότε η Ανόρθωση δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να τον κρατήσει.

Οι περιπτώσεις Ολιβέιρα και Βίκτορ δείχνουν να είναι πιο κοντά στο να έχουν αίσιο τέλος για την «Κυρία». Ειδικά με τον Ολιβέιρα φαίνεται να υπάρχει πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές και αν δεν αλλάξει κάτι, σύντομα θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία εκκρεμούν στον προγραμματισμό της Ανόρθωσης και με το τέλος του πρωταθλήματος αναμένονται περισσότερες εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ανακοινώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ