aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοντά στην πρώτη προσθήκη οι Λαρνακείς!

Κοντά στην πρώτη προσθήκη οι Λαρνακείς!

Στο ακουστικό για μετεγγραφικές εξελίξεις είναι ο κόσμος της ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής Άντερ Μουρίγιο κάνει τις επαφές του και βρίσκεται κοντά στην πρώτη προσθήκη. Αν θα αφορά κεντρικό αμυντικό, δεξί μπακ ή κάποια άλλη θέση, δεν είναι ξεκάθαρο. Όμως, με έναν παίκτη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Οι κινήσεις που θα γίνουν για τον κατάλογο Α’ είναι ελάχιστες, επομένως πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές.

Αν δεν συνεχίσει ο Λαρένα, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο, τότε οι προσθήκες θα είναι τρεις, συν οι Κύπριοι, αλλά και οι παίκτες κάτω των 22. Στο θέμα Φάνου Κατελάρη δεν προκύπτει σημαντική εξέλιξη, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα γράφουν ότι ο παίκτης προτιμά τον Παναθηναϊκό. Το σίγουρο είναι ότι και η ΑΕΚ θα παλέψει για να τον αποκτήσει μιας και θέλει έναν Κύπριο στη μεσαία γραμμή που θα διεκδικήσει φανέλα βασικού και δεν θα καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο Α’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ