aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοντά στην επιστροφή ο Ίσκο

Κοντά στην επιστροφή ο Ίσκο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιουλέν Λοπετέγκι, καθώς ο Ίσκο πήρε μέρος στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «βασίλισσας».

Η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των «μερένχες» ήταν πως ο παίκτης θα επέστρεφε μετά από περίπου ένα μήνα στην αγωνιστική δράση και θεωρείτο απίθανο να προλάβει το παιχνίδι με τη Λεβάντε στις 20 Οκτωβρίου.

Το πιθανότερο σενάριο πλέον είναι πως ο Ίσκο, θα προλάβει να αγωνιστεί τρεις μέρες μετά (23 Οκτωβρίου), κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν και θα είναι πανέτοιμος για το «Classico» κόντρα στη Μπαρτσελόνα στις 28 του ίδιου μήνα.

Η απουσία του έχει στοιχίσει ακριβά στη Ρεάλ, καθώς χωρίς τον Ίσκο έχει εμφανές επιθετικό πρόβλημα, ενώ δεν έχει πετύχει ούτε μια νίκη! Πιο συγκεκριμένα οι «Λος Μπλάνκος» έχασαν 3-0 από τη Σεβίλλη, ήρθαν ισόπαλοι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και έχασαν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Αλαβές.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η «βασίλισσα», δεν πρόκειται να ρισκάρει μια πρόωρη επιστροφή του παίκτη και θα περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί το στάδιο της αποθεραπείας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ