aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚοντά σε Χάρισον ο Ολυμπιακός

Κοντά σε Χάρισον ο Ολυμπιακός

Εβδομάδα τελικών εξελίξεων σε πολλά ανοικτά θέματα για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν, είναι αυτή που άρχισε σήμερα για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν προχωρήσει σημαντικά πολλές από τις ανοικτές υποθέσεις τους και περιμένουν αποτελέσματα. Μία από αυτές, είναι η μεταγραφή του Άαρον Χάρισον, ο οποίος όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 την Πέμπτη (18/6), είναι πλέον ο πρώτος στόχος του Γιώργου Μπαρτζώκα για την κάλυψη της θέσης «2». Μετά την συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος αναμένεται να έχει εντός της εβδομάδας την τελική συζήτηση αποδέσμευσης από την Φενέρμπαχτσε και να επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια, και τις υπογραφές με τον Τσαρλς Τζένκινς, ο Χάρισον, θεωρείται ο ιδανικός για να τους πλαισιώσει στην περιφέρεια.

Μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, δημιουργούν μία πολύ δυνατή τετράδα γκαρντ, που θα έχουν βοήθειες και από τους Γιανούλη Λαρεντζάκη, Αντώνη Κόνιαρη (σ.σ. ένας εκ των δύο θα παραχωρηθεί λογικά ως δανεικός), αλλά και τον νεαρό Αλέξανδρο Νικολαίδη. Ο Χάρισον, είχε εξεταστεί από τον Ολυμπιακό και τον περασμένο Φεβρουάριο, προτού καταλήξει σε συμφωνία με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, όμως πλέον ο παίκτης έκανε χρήση της οψιόν αποδέσμευσής του από την Γαλατάσαραϊ και μιλάει τις τελευταίες ημέρες με τους «ερυθρόλευκους».

Το κασέ του, είναι 800 χιλιάδες δολάρια και ζητά συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Ο Ολυμπιακός, από την στιγμή που κατέληξε στην απόκτησή του, είχε αρχικά μαζί του μία μικρή διαφορά στο οικονομικό (100-150 χιλιάδες δολάρια συνολικά), όμως όλα δείχνουν πως αυτή έχει καλυφθεί. Αν όχι ολοκληρωτικά, στον μεγαλύτερο βαθμό της, σε σημείο που να ικανοποιεί πλέον τις απαιτήσεις του Χάρισον. Η Ζενίτ, παρά την φημολογία, διέψευσε πως έκανε πρόταση στον 25χρονο σκόρερ, οπότε το εμπόδιό της δεν υπάρχει. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχει εκφράσει μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν αποκλείεται να περάσει άμεσα σε πρόταση.

Αν δεν συμβεί κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής (πιθανότατα με την ΤΣΣΚΑ), ο Άαρον Χάρισον θα δεχθεί την βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού (σ.σ. ήδη έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο) και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τις επόμενες δύο-τρεις μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ