aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚονσέρτο για… πολυβόλα και απόλυτο για την ΤΣΣΚΑ!

Κονσέρτο για… πολυβόλα και απόλυτο για την ΤΣΣΚΑ!

Όρεξη μόνο για επίθεση είχαν Γκραν Κανάρια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη να παίρνει τη νίκη (106-91) και να κάνει το 4/4 στη φετινή Ευρωλίγκα.

Έξι παίκτες της «ομάδας του στρατού» τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Ντε Κολό να ήταν κορυφαίος με 22 πόντους. Από ‘κει και πέρα, ο Χίγκινς είχε 17, ο Χάντερ 16, οι Πίτερς και Κλάιμπερν με 15 και ο Ροντρίγκεθ με 11.

Για την ομάδα του Μαλδονάδο, ξεχώρισαν οι Χάνα και Στρόμπερι με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Δυνατό ξεκίνημα για την Γκραν Κανάρια στην αναμέτρηση (13-4). Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι διατηρούσαν το προβάδισμά τους, με την ΤΣΣΚΑ να ανεβαίνει επιθετικά και να ισοφαρίζει (24-24), αλλά στο τέλος οι Ισπανοί να κλείνουν το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ τους 29-26. Τον ίδιο ξέφρενο ρυθμό, με χαλαρές άμυνες, είχε το παιχνίδι και στη δεύτερη περίοδο, με τους παίκτες του Μαλδονάδο να διατηρούνταν μπροστά και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το +3 (55-52).

Οι δύο ομάδες εξακολουθούσαν να… πυροβολούν ακατάπαυστα και στην τρίτη περίοδο, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν ακόμη πιο αποτελεσματική και έτσι την έκλεισε προηγούμενη (77-80). Ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο άλλαξε η εικόνα του ματς, με την ΤΣΣΚΑ να το ελέγχει και να φτάνει στη νίκη με το τελικό 91-106.

Τα δεκάλεπτα: 29-26, 55-52, 77-80, 91-106

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ