aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚονσεϊσάο: «Θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα σε αυτό το θέμα»

Κονσεϊσάο: «Θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα σε αυτό το θέμα»

Δυσκολία στο σκοράρισμα είχε η Νέα Σαλαμίνα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Αντόνιο Κονσεϊσάο, μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν καλύτεροι στα πρώτα εικοσάλεπτα όμως ο αντίπαλός μας μας έκανε δύο γκολ. Στο πρώτο γκολ δεν καλύψαμε καλά, ήταν ο τρόπος με τον οποίο μπήκε ο αντίπαλός μας και μετά ψάχναμε την ισοπαλία. Ρισκάραμε για την ισοπαλία, χάσαμε την μπάλα στην επόμενη φάση και έγινε το 2-0. Είχαμε την ελπίδα για την ισοπαλία αλλά χάσαμε. Είχαμε κάνει 3-4 ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Αλλά σήμερα δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ, είχαμε κάποιες δυσκολίες αυτή την εβδομάδα όπως ο Νίκος. Δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην άλλη ομάδα, τώρα συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι και δουλεύουμε γι’ αυτά. Θα ψάξουμε να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα. Σήμερα έπρεπε να παίξουμε επιθετικά όλο το παιχνίδι και είχαμε πολλές αδυναμίες. Θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα σε αυτό το θέμα. Σήμερα χάσαμε τρείς βαθμούς και η ομάδα θα συνεχίζει να δουλεύει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ