aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚολοκούδιας: «Όταν έρθει η ώρα θα δούμε και για το μέλλον»

Κολοκούδιας: «Όταν έρθει η ώρα θα δούμε και για το μέλλον»

Ο Γιώργος Κολοκούδιας πήρε το βραβείο ΠΑΣΠ Top Goal της 20ης αγωνιστικής για το γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο επιθετικός της Νέας Σαλαμίνας έδωσε την πιο κάτω συνέντευξη:

-Γιώργο συγχαρητήρια για το γκολ το οποίο ανέδειξαν οι φίλαθλοι ως το κορυφαίο της 20ης αγωνιστικής.

«Ευχαριστώ πολύ. Ήταν ένα όμορφο γκολ. Είναι ωραίο να μπαίνουν τέτοιου είδους γκολ γιατί ήταν από μια ωραία συνεργασία της ομάδας. Δεν ήταν μόνο το τελείωμα, ήταν μια ομαδική προσπάθεια που τελείωσε όμορφα.»

-Επόμενος αντίπαλος της Σαλαμίνας η Αναγέννηση η οποία μπορεί στα χαρτιά να φαντάζει εύκολη αντίπαλος.

«Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Για εμάς είναι όλα τα ίδια. Ένας ακόμη τελικός. Αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο, προετοιμαζόμαστε με σοβαρότητα και πάμε για τη νίκη!»

-Η Νέα Σαλαμίνα, στη μάχη που κάνει για την εξάδα, έχει βατό πρόγραμμα θα λέγαμε (Αναγέννηση, Δόξα, Εθνικός, Καρμιώτισσα). Στο τέλος θα τα καταφέρετε πιστεύεις;

«Σίγουρα μπορεί να επιτευχθεί η εξάδα. Αν είμαστε σοβαροί και αν αποδίδουμε σύμφωνα με τις ικανότητες και τις δυνατότητες μας, τότε σίγουρα μπορούμε να μπούμε στην εξάδα. Φτάνει να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και εάν κάνουμε το 4 στα 4 θεωρώ ότι θα είμαστε στην εξάδα»

-Είσαι από τους ποδοσφαιριστές που βοηθούν τα μέγιστα την ομάδα. Ποιες οι σκέψεις σου για το μέλλον;

«Εντάξει εγώ βλέπω το παρόν. Είμαι στη Νέα Σαλαμίνα. Σκοπός μου και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Όταν έρθει η ώρα θα δούμε και για το μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ