aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κόλλησε» στο ντεμπούτο του Μαντσίνι η Ιταλία (vid)

«Κόλλησε» στο ντεμπούτο του Μαντσίνι η Ιταλία (vid)

Πολωνία ήταν μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του Μουντιάλ, αν και ταξίδεψε με μεγάλες προσδοκίες στην Ρωσία, όμως στην πρεμιέρα του Nations League ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Έμεινε όρθια στην Μπολόνια (1-1) στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μαντσίνι και δικαιούται να λέει ότι έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασική ευκαιρία στο 6ο λεπτό με τον Ζιελίνσκι, όμως ο μέσος της Νάπολι ήταν πολύ πιο ψύχραιμος στο 40ό λεπτό, «εκτελώντας» τον Ντοναρούμα για το 0-1.

Οι Ιταλοί που ήταν κάκιστοι στο πρώτο μέρος, πίεσαν στην επανάληψη και τουλάχιστον κατάφεραν να μην χάσουν με τον Ζορζίνιο να ευστοχεί σε πέναλτι (78’) και να γράφει το τελικό 1-1.

Για την δεύτερη κατηγορία, οι Ρώσοι έδειξαν ότι η πορεία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήταν τυχαία. Με γκολ των Τσέρισεφ και Τζιούμπα, πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Τουρκίας (1-2) και έβαλαν από νωρίς υποθήκη για την πρωτιά στον όμιλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομίλων

A’ κατηγορία / 3ος όμιλος

Ιταλία – Πολωνία 0-1 (78’ πεν. Ζορζίνιο / 43΄Ζιελίνσκι)

Β’ κατηγορία / 2ος όμιλος

Τουρκία – Ρωσία 1-2 (41’ Σερντάρ Αζίζ / 13’ Τσέρισεφ, 49’ Τζιούμπα)

Γ’ κατηγορία / 1ος όμιλος

Αλβανία – Ισραήλ 1-0 (55’ Τζάκα)

Γ’ κατηγορία / 4ος όμιλος

Λιθουανία – Σερβία 0-1 (38’ πεν. Τάντιτς)

Ρουμανία – Μαυροβούνο 0-0

Δ’ κατηγορία / 3ος όμιλος

Αζερμπαϊτζάν – Κόσοβο 0-0

Φερόε – Μάλτα 3-1 (31’ Έντμουντσον, 38’ Γένσεν, 51’ Χάνσον / 42’ Μιφσούντ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ