aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κόλλησαν» Πάρμα και Φιορεντίνα

«Κόλλησαν» Πάρμα και Φιορεντίνα

Σούπα για το… κρύο στο «Ένιο Ταρντίνι».

Πάρμα και Φιορεντίνα έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς που δεν θα θυμάται κανείς σε λίγες ημέρες! Το θέαμα κάκιστο, οι φάσεις λιγοστές και οι δύο ομάδες μάλλον… βολεύτηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Πάρμα θέλησε να «κλειδώσει» την Φιορεντίνα, περιόρισε τους Ριμπερί και Καστροβίλι και προσπαθούσε όπως και με την Ίντερ στο «Σαν Σίρο» να χτυπήσει στην κόντρα ή αν της… καθόταν κάποια στιγμή από στατική φάση. Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι του Μπέπε Ιακίνι ήταν ακίνδυνοι, επίσης, παρότι είχαν την ανούσια κατοχή και έφτιαξαν μόλις μία καλή ευκαιρία , την καλύτερη στο ματς. Ήταν το 46ο λεπτό με τον Άμραμπατ να κλέβει την μπάλα και να τροφοδοτεί τον Πούλγκαρ, αυτός έσπασε για τον Μπιράγκι αλλά το τελείωμα του τελευταίο έφυγε δίπλα από την εστία του Σέπε!

Κι, όμως, η παραπάνω φάση ήταν και η μοναδική αξιόλογη στον αγώνα, με τις δύο ομάδες όσο περνούσε το ματς να προσέχουν ολοένα και περισσότερο τα νώτα τους και να μην χαλιούνται ιδιαίτερα που πήραν από έναν ξεκούραστο βαθμό!

Αναλυτικά η 7η αγωνιστική:

Παρασκευή (6/11)

Σασουόλο-Ουντινέζε 0-0

Σάββατο (7/11)

Κάλιαρι-Σαμπντόρια 2-0
(48’ πεν. Ζοάο Πέδρο, 68’ Ναντέζ)

Μπενεβέντο-Σπέτσια 0-3
(29′ Πομπεγκά, 65′, 70′ Ενζολά)

Πάρμα-Φιορεντίνα 0-0

Κυριακή (8/11)
Λάτσιο-Γιουβέντους (13:30)
Αταλάντα-Ίντερ (16:00)
Τζένοα-Ρόμα (16:00)
Τορίνο-Κροτόνε (16:00)
Μπολόνια-Νάπολι (19:00)
Μίλαν-Βερόνα (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ