aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κολλημένη» με τις ισοπαλίες η Βαλένθια!

«Κολλημένη» με τις ισοπαλίες η Βαλένθια!

«Κολλημένη» με τις ισοπαλίες μοιάζει η Βαλένθια, που έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Λεγανές του Σιόβα και παραμένει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας έχοντας 7 «Χ» σε 9 αγωνιστικές! Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και αμύνθηκαν εξαιρετικά, ενώ προηγήθηκαν στο 63’ με πέναλτι του Γκουμπάου, το οποίο καταλογίστηκε με τη χρήση του VAR.

Από την άλλη, η ομάδα του Μαρθελίνο είχε την εδαφική υπεροχή, όμως ήταν αρκετά φλύαρη και δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί την κυριαρχία της. Τη λύση έδωσε στο 85’ ο Γκαγιά ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κουέγιαρ.

Στο εναπομείναν διάστημα, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το 2-1: στο 90’ ο Ροδρίγο βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον πλάσαρε, ωστόσο ο Σίλβα έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Στο 94’ ο Μπατσουαγί αστόχησε σε κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και κάπως έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τον τεχνικό της Λεγανές, Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, να κόβει βαθμούς από την πρώην ομάδα του, στην οποία αγωνίστηκε (1999-05) και καθοδήγησε ως προπονητής (2012).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ